210 8814580 - 6945777111

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές πάνω από 50€

Βάση Στήριξης για Γυαλιά Ηλίου Baseus Platinum Vehicle Eyewear Clip (ACYJN-A01) (Clip Type) Μαύρο

8.40 
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ
066369
Σε Απόθεμα
+

Δώστε στα γυαλιά σας τη δική τους θέση στο αυτοκίνητό σας με το Baseus Platinum Vehicle Eyewear Clip. Κατασκευασμένο από ποιοτικό υλικό, ανθεκτικό για μακροχρόνια χρήση.

Ένα καθαρό αυτοκίνητο λέει πολλά για τον ιδιοκτήτη του. Γι 'αυτό και πρέπει να έχετε έναν διοργανωτή για μικρά αντικείμενα στο αυτοκίνητό σας. 

Για κάποιον που χρησιμοποιεί πολύ τα γυαλιά, είτε γυαλιά ανάγνωσής είτε απλά γυαλιά ηλίου, αυτή η θήκη κλιπ είναι ιδανική για τη διασφάλιση των γυαλιών σας καθώς οδηγείτε. 

Χαρακτηριστικά:

  • Clip-On. Κουμπώνει στο αλεξήλιο του αυτοκινήτου σας, το οποίο είναι ιδανικό μέρος για τα γυαλιά σας, ώστε να μην σας εμποδίζει.
  • Ασφαλές. Το κλιπ έχει ένα σταθερό γάντζο, όπου μπορείτε να στερεώσετε τα γυαλιά σας.
  • Απαλό. Το κλιπ διαθέτει σφουγγαράκι για να διατηρεί τα γυαλιά σας ασφαλή χωρίς να γρατζουνά τους φακούς ή το πλαίσιο.
  • Οι περισσότεροι οδηγοί βάζουν τα γυαλιά τους στο ταμπλό, στο γάντι ή
    σε άλλα μέρη όπου έχουν υποστεί ζημιά. Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι ένα νέο προϊόν Baseus, το κλιπ γυαλιών.   Δύο τύποι βάσεων Το προϊόν διατίθεται σε δύο τύπους: με κολλητική ταινία διπλής όψης ή με κλιπ.   Παγκόσμιος Ο κάτοχος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση όχι μόνο γυαλιών αλλά και άλλων μικρών αντικειμένων όπως κάρτες επιβράβευσης ή συνταγές.   Σταθερή λαβή Η λαβή έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει το ξύσιμο των φακών προσοφθάλμιων φακών. Ο σφιγκτήρας συγκρατεί με ασφάλεια αντικείμενα, εξαλείφοντας έτσι τον ενδεχόμενο τρόμο που προκαλείται από την οδήγηση, με αποτέλεσμα ενοχλητικό ήχο.   Χωρίς γρατσουνιές Μέσα στη λαβή υπάρχει ένα σφουγγάρι που παρέχει ένα επιπλέον στρώμα προστασίας και δεν τραβά το αντικείμενο που συγκρατείται από τη λαβή.
Μάρκα:
Baseus

Νεότερα προϊόντα Νεότερα προϊόντα