Ενισχυτής Αναμεταδότης Σήματος Κινητής Τηλεφωνίας IQ TELECOM GSM (4G - 4G plus PRO NEW) GS - RP2 NEW 1800mhz (Vodafone,Cosmote,Nova) Άσπρο

ΟΙ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ !!

(ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ)

Το IQ TELECOM GSM 4G GS-RP2 1800 mhz repeater είναι ένα πλήρες σετ ενισχυτή σήματος κινητής τηλεφωνίας. Η συσκευή περιέχει ότι χρειάζεστε για να βελτιώσετε το σήμα σας  καλύπτοντας μια περιοχή 50 m2 ενιαίο χώρο και μεχρι 80 m2 και είναι συμβατή με ολους τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας (cosmote,vodafone,nova).

Ο ενισχυτής σήματος 4G PLUS 1800 mhz  IQ TELECOM διαθέτει προηγμένη τεχνολογία καθώς η εταιρεία έχει χρησιμοποιήσει αρκετές πρωτοπόρες πατέντες στην συγκεκριμένη συσκευή  καταφέρνοντας έτσι να κατασκευάσει ίσως το καλλύτερο GSM repeater παγκοσμίως.

Η LED οθόνη που είναι τοποθετημένη επάνω στο  REPEATER  σας δείχνει σε πραγματικό χρόνο όλες τις παραμέτρους του συστήματος. Πραγματοποιεί αυτόματη ανίχνευση  βλαβών της συσκευής και προτείνει την αντίστοιχη λύση.

Εύκολη εγκατάσταση χωρίς περιθώρια λάθους. Σας καθοδηγεί την ώρα της  εγκατάστασης μέσα από την οθόνη και σας ενημερώνει εάν αυτή έχει πραγματοποιηθεί σωστά.  Προχωρά σε αυτόματη ανίχνευση της απόστασης μεταξύ κεραίας λήψης και κεραίας μετάδοσης μην επιτρέποντας την λειτουργία της συσκευής σε περίπτωση που η εγκατάσταση δεν έχει γίνει σωστά.

Ένδειξη οθόνης LCD εισόδου / εξόδου πραγματική ισχύ σήματος

Αυτόματη αδράνεια συσκευής 

 Η συσκευή μπαίνει σε κατάσταση αδράνειας (sleepmode) όταν κανένας χρήστης δεν πραγματοποιεί κλήσεις. Εφόσον όμως  ανιχνεύσει μια κλήση, η συσκευή θα ενεργοποιηθεί αυτόματα.

Αυτόματη απενεργοποίηση Uplink, όταν η συσκευή ανιχνεύσει αυτό-διέγερση (self-excitation).

Ασφάλεια χωρίς ακτινοβολία
Η ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΣΤΑ REPEATER ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ 200 MILLIWATTS

Εφαρμόζει το σύστημα AGC για την μείωση της ακτινοβολίας του κινητού τηλεφώνου σε μηδενικά επίπεδα.

Παραδείγματα συγκρίσεις ακτινοβολίας. Οθόνη υπολογιστή 250 mg, tablet 152 mg, ADSLmodem 100 mg.  GSM 4g 1800mhz repeater σχεδόν μηδενική ακτινοβολία.

ΤΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΕΧΕΙ:

Εξωτερική Κεραία YAGI (8 dBi)

Ενισχυτή σήματος 4g 1800mhz 70dB

Εσωτερική κεραία (3dB)

Καλώδιο εξωτερικής κεραίας 15 μέτρα

Power Adapter

Οδηγίες χρήσης και εγκατάστασης

Η εξωτερική κεραία : Τοποθετείτε εξωτερικά ώστε να λαμβάνει το σήμα. Η κεραία είναι κατευθυντική οπότε όσο πιο σωστά στοχεύσετε προς τον αναμεταδότη τόσο καλύτερη θα είναι η λήψη.

Η εσωτερική κεραία αναμεταδίδει το ενισχυμένο σήμα. Αντίθετα από την εξωτερική είναι πολυκατευθυντική οπότε αναμεταδίδει το σήμα προς όλες τις κατευθύνσεις προσφέροντας μεγαλύτερη εμβέλεια και καλύτερο αποτέλεσμα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά: (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ)

 

SPECIFICATIONS

parameters

Frequency Range (Customers to Choose)

Uplink

1710-1785Mhz

Downlink

1805-1880Mhz 

Frequency Bandwidth (3dB Bandwidth)

75Mhz

Gain

70dB

Automatic gain control (Step Attenuation)

31dB @ 1dB/ Step

Auto Gain Control

20dB Min.

Output Power(Customers to Choose)

20dBm

Spurious Emission

≤ -15dBm/30kHz

9kHz~1GHz: ≤ -36dBm/30kHz

1GHz~12.75GHz: ≤ -30dBm/30kHz

Inter-Modulation Attenuation  ACPR

≤ -40dBc / 30kHz (measured under rated output power)

In-band Ripple

≤ 3dB

VSWR

<=2

I/O Impedance

50 Ω

Noise Figure

≤ 5dB

System Delay

≤ 5μs

 

 

RF Connector(Customers to Choose)

SMA (Female)

Operating Temperature

Operation: - 10°C ~ + 55°C / Storage: -20°C ~ +60°C

Power Supply

AC 110~220V±20%, 50/60Hz(AC 220V/ DC5V/2A power adapter)

Dimensions

165*130*40 (mm)

Weight

≤0.8 kg(Net)

Alarm Monitoring System

Alarm for uplink self-oscillation

Indication LED

Power supply

 

Οδηγίες : Ο ενισχυτής σήματος έρχεται με ένα αναλυτικό οδηγό εγκατάστασης που κάνει την διαδικασία της τοποθέτησης παιχνίδι.

 

Εγγύηση 1 έτος. (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ)

 

Όλα τα repeater IQ TELECOM GSM 4G συμμορφώνονται με το 1999/5/EC EUROPEAN STANDARD και φέρουν πιστοποιητικό CE.

Η IQ Telecom GSM 4G προμηθεύει τον μεγαλύτερο όγκο τηλεφωνικών εταιριών στον κόσμο (vodafone, T Mobile, Movistar, Orange, Verizon, κ.α.)


Μάρκα:
IQ GSM
Η συσκευή κάνει αυτό ακριβώς που λέει. Ότι σήμα εντοπίσει μέσω της κεραίας εκτός σπιτιού το φέρνει αυτούσιο μέσα στο σπίτι.
Η περιοχή που το τοποθέτησα είναι στην Πλάκα Λιτοχώρου και ο σκοπός ήταν να ενισχύσω το σήμα για τηλέφωνο και data μέσα στο σπίτι όπου σε κάποια σημεία ήταν μια γραμμή και σε άλλα μηδενικό.
Το αποτέλεσμα μετά την εγκατάσταση ήταν σταθερά 4 γραμμές με αποτέλεσμα τα παιδιά μου να βλέπουν μέσω hotspot απο τα κινητά τους άνετα ταινίες μέσω ιντερνετ.
Η εγκατάσταση ήταν πολύ απλή και το μοναδικό που πρέπει να προσέξεις είναι η κεραία να "βλέπει" τον αναμεταδότη της εταιρείας που θέλεις. Η τοποθεσία του αναμεταδότη βρίσκεται εύκολα μέσω του ιντερνετ. Απο την στιγμή που γνωρίζεις την γενική κατεύθυνση που πρέπει να στρέψεις την κεραία τότε με μικρές μετατοπίσεις (κοιτώντας παράλληλα τις ενδείξεις του μηχανήματος) επιτυγχάνεις την καλύτερη δυνατή λήψη.
Όσον αφορά την εξυπηρέτηση ήταν απόλυτα επαγγελματική και ταυτόχρονα εξαιρετικά φιλική και μου έλυσαν όλες τις απορίες μου με ειλικρίνεια και σαφήνεια.
Ως συμπέρασμα, το προϊόν το προτείνω ανεπιφύλακτα όχι μόνο γιατί δούλεψε 100% αλλά και επίσης γιατί ένα καλό προϊόν πρέπει να συνοδεύεται και απο καλή υποστήριξη η οποία λόγω των ιδιοκτητών είναι άριστη.
Ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά. Το τοποθέτησα στο εξοχικό μου όπου σε ορισμένα σημεία είχα απλά μόνο μια γραμμή η και καθόλου σήμα και λόγω των παιδιών ήθελα να το ισχυροποιήσω.
Το προϊόν κάνει ακριβώς αυτό που λέει. Ότι σήμα βρει η εξωτερική κεραία το φέρνει αυτούσιο μέσα στο σπίτι.
Η εγκατάστασή του είναι πολύ απλή. Βρίσκεις μέσω του ίντερνετ που βρίσκεται ο κοντινότερος αναμεταδότης της εταιρείας που σε ενδιαφέρει να "πιάσεις" σήμα και τοποθετείς την κεραία προς την αντίστοιχη κατεύθυνση. Παρακολουθώντας το σήμα στον πομποδέκτη βρίσκεις το σημείο όπου η κεραία έχει το ισχυρότερο σήμα και την ακινητοποιείς εκεί.
Απο εκεί και πέρα απολαμβάνεις το σήμα για τηλέφωνο και για data στον χώρο που έχεις επιλέξει.
Αγόρασα επιπλέον το "μανιτάρι" ως επέκταση για να μεταφέρω το σήμα στο οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού διότι το σήμα δυσκολεύεται να διαπεράσει τους τοίχους. Με το επιπλέον εξάρτημα όμως είχα σήμα όπου ήθελα.
Οι ιδιοκτήτες είναι εξαιρετικά ευγενικοί και εξυπηρετικοί. Απάντησαν με σαφήνεια και ειλικρίνεια σε κάθε ερώτησή μου και πρότειναν επίσης πως αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα στην εγκατάσταση να μην διστάσω να επικοινωνήσω μαζί τους.
Ως συμπέρασμα, προτείνω ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο προϊόν, είναι value for money, κάνει αυτό ακριβώς που λέει πως θα κάνει και απο άποψη εξυπηρέτησης είχα χρόνια να δω τέτοια αυθεντικότητα σε επαγγελματίες.
Μολις παρελαβα και εγκατεστησα το μηχανημα δεν πιστευα στα ματια μου.Εχω σημα στο σπιτι απο 1 γραμμη πριν 5 μετα και με δεδομενα.Θελει σωστη εγκατασταση με την εξωτερικη κεραια οσο το δυνατον ψηλα.Το προτεινω ανεπιφυλακτα,
Το έβαλα σε ένα χωρίο των Γρεβενών και έκανε καλή δουλειά , τώρα πλέον έχω και σήμα τηλεφώνου και internet.
Η εξυπηρέτηση μας απο το εν λογο καταστημα ηταν υποδειγματική σε ολους τους τομεις, απο.καθοδηγηση μεχρι after sale service.
Το μηχανηματακι κανει οντως αυτα που υποσχεται αφου σε σημειο (υπογειο καταστηματος) με μηδεν σημα , καταφεραμε κ εχουμε 5 στα 5 και φυσικα γρηγορη ταχυτητα data.
Μενει να εξακριβωσουμε την αντοχη στο χρονο, αλλα δειχνει οτι αξιζε η αγορά και φυσικα ηταν η μονη λυση να εχουμε σημα κ data αφου οι εταιριες Vodafone k Cosmote δεν ειχαν λυση να μας δωσουν περα του να βαλουμε τηλεφωνικη γραμμη με router πραγμα που δδν θελαμε.
Ηθελα κ γω να το παραγγείλω αλλά τωρα με το 5G τι γίνετε μηπως εχω πρόβλημα ερωτηση.
Νίκος Ρίο Πατρών
Το έχω λίγες μέρες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Παίρνω σήμα από μπαλκόνι δεύτερου ορόφου και το στέλνω στο υπόγειο. Το σήμα σταθερό και αξιόπιστο τόσο στην τηλεφωνία όσο και στα δεδομένα. Λαμβάνει 4G+ 2/4 και στέλνει 4G+ 4/4 (φουλ). Πολύ εύκολη εγκατάσταση.
Στο μπαλκόνι πιάνει σήμα παρόλο που ο προσανατολισμός του είναι αντίθετος με τις κεραίες κινητής.
Τέλος με πήραν από το κατάστημα από μόνοι τους να δουν αν χρειάζομαι εξηγήσεις και βοήθεια.
Εγκατάσταση κεραίας - ενισχυτή ως υποδείξεις κατασκευαστή.
ΆΡΙΣΤΟ αποτέλεσμα ενίσχυσης σήματος WIND, 98 στα 100 ( με την ορθή τοποθέτηση / κατεύθυνση της κεραίας ).
Περιοχή: ΕΛΕΥΣΊΝΑ , έναντι εισόδου Αρχαιολογικού Χώρου.
Καταπληκτικό προϊόν, κατάφερα εύκολα και αναβαθμίσω την ποιότητα της επικοινωνίας μου σε περιοχή που έχει πολύ κακό σήμα από τον πάροχο μου.
Γράψτε μια κριτική
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
  • Bestsellers
  • Δημοφιλή
Γρήγορη παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε προϊόντα, που είμαστε σίγουροι για την ποιότητα τους.

COVID-19

Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας κατά του Covid-19