210 8814580 - 6945777111

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές πάνω από 50€

Επικοινωνία/Διεύθυνση

Το κατάστημα μας

Μιχαήλ Βόδα 13 , Πλατεία Βάθης
Αθήνα Κέντρο, Τ.Κ. 104 39
Τηλέφωνο: 210 88 14 580
E-Mail: info@bataria.gr
Mobile: 6909 700 824

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή 10:00πμ - 17:00μμ

Σάββατο Κλειστά


Ο παρακάτω χάρτης είναι διαδραστικός. Μπορείτε να κάνετε zoom και να δείτε τους γύρω δρόμους χρησιμοποιώντας το ποντίκι σας.

Πατήστε εδώ για Λεπτομέρειες

Προσωπικά Στοιχεία

Μήνυμα

Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ξεχωρίζουν τους πελάτες μεταξύ τους. Συνδεθείτε στο κατάστημα εισάγοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης που επιλέξει.

Εμείς από την (Συμεωνίδης Γεώργιος) θα σας στέλνουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το λογαριασμό σας (ως ειδοποιήσεις κατάστασης παραγγελίας, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επαναφοράς κωδικού πρόσβασης και πολλά άλλα) στην παρεχόμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για το λόγο αυτό πρέπει να αποθηκεύουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για όσο δίαστημα παραμείνετε πελάτης μας.

Άλλα πεδία προφίλ που ενδέχεται να υπάρχουν ή όχι σε αυτήν τη σελίδα αποθηκεύονται μαζί με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ορισμένα μέλη του προσωπικού μας ή / και πωλητές που πωλούν προϊόντα στο κατάστημά μας ενδέχεται να μην έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας. Εκτιμούμε το ιδιωτικό σας απόρρητο με βάση την ανάγκη να γνωρίζουμε για εσάς όσα χρειάζονται για τη λειτουργία του καταστήματος. Εάν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε πλέον να χρησιμοποιείτε το κατάστημα μας και θα θέλατε να καταργήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας από τη βάση δεδομένων μας (ή αν θέλετε να λάβετε όλα τα προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με το λογαριασμό σας που έχουμε), στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@bataria.gr.

Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπικά σας τα δεδομένα έχουν υποπέσει σε κακή χρήση, έχετε το δικαίωμα να καταθέσετε καταγγελία σε εποπτική αρχή. Είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε σχετικά με αυτό το δικαίωμα βάσει του Κανονισμού της ΕΕ για την Προστασία των Γενικών Προσωπικών Δεδομένων, δεν σκοπεύουμε σε καμμία περίπτωση να υποπέσουν τα δεδομένα σας σε κακή χρήση.