210 8814580 - 6945777111

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές πάνω από 50€

UV-C Λάμπα Αποστείρωσης IQ UV1 38W Αέρα / Χώρου - Λαμπτήρας με Υπεριώδη Ακτινοβολία, Όζον & Χειριστήριο - Sterilization Lamp Disinfection Light Μαύρο

59.90 
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ
0093769
Σε Απόθεμα
+

Προσοχή η συγκεκριμένη λάμπα λειτουργεί με ακτίνες UV-C ακτινοβολία και όζον. Προληπτικά η λάμπα δεν πρέπει να λειτουργεί με την παρουσία ανθρώπων ή ζώων, καθώς η έκθεση με τα παραπάνω μπορεί να προκαλέσει κακό στην υγεία σας. Μετά την χρήση ο χώρος πρέπει να αερίζεται για τουλάχιστον 20-30 λεπτά.

Κάλυψη χώρου έως 60 τετραγωνικά.

Διάρκεια ζωής λαμπτήρα έως περίπου 500 ώρες.

Πιστοποίηση CE & RoHS.

Ιδανική για χώρους έως 60 τετραγωνικά. Κατά την χρήση απαγορεύεται η παρουσία ανθρώπων και ζώων στο χώρο . Ενεργοποιήστε την λάμπα με το χειριστήριο και απομονώστε το δωμάτιο . Μετά την χρήση , αερίστε το χώρο για 30 λεπτά .

Δυνατότητα επιλογής 15 ή 30 ή 60 λεπτά λειτουργίας .H κάλυψη γίνεται σε 360 μοίρες .Η διάρκεια ζωής του λαμπτήρα είναι περίπου 500 ώρες!

Διαστάσεις: 40 χ 20 χ 13,5 χ.

Διαθέτει διεθνείς πιστοποιήσεις ce και rohs.

                       Τι είναι ακριβώς η υπεριώδης ακτινοβολία UV-C

Έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι το υπεριώδες φως UV (ultraviolet, υπεριώδες) περιέχει ακριβώς τη σωστή ποσότητα ενέργειας για να ”σπάσει” την μοριακή δομή των μικροοργανισμών. Καθώς οι μικροοργανισμοί περνούν από την υπεριώδη ακτινοβολία (η οποία εκπέμπεται από την υπεριώδη λάμπα),  εξουδετερώνονται  σε κυτταρικό και γενετικό επίπεδο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή τους. Τέτοιοι μικροοργανισμοί είναι τα μικρόβια, ιοί, βακτηρίδια και οι μύκητες.

Το υπεριώδες φως χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην ιατρική για την απολύμανση των ιατρικών εργαλείων, εξαρτημάτων, δωματίων και μηχανημάτων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η διάδοση ασθενειών και νοσημάτων. Ενδείκνυται για Κέντρα Πρόληψης Νοσημάτων για τη σταθερότητά του να καταστρέφει βιολογικούς ρύπους και μικρόβια. 

Ακτινοβολία uv-c μήκος κύματος: 185nm


Μάρκα:
IQ UV-C

Νεότερα προϊόντα Νεότερα προϊόντα