T-MAX Replacement Kit of Liquid 3D Tempered Glass - Σύστημα Αντικατάστασης Samsung για Galaxy S20 Ultra (63204)

0003844
18.55 
Σε Απόθεμα
+

Ανακαλύψτε το νέο επαναστατικό προστατευτικό οθόνης Liquid Full Glue 3D Tempered Glass της T-MAX για το Samsung Galaxy S20 Ultra που θα εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χρήστες!

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Liquid Dispersion, το υγρό συγκόλλησης της T-MAX απλώνει και διασκορπίζεται ομοιόμορφα επάνω στην οθόνη του κινητού, συμπεριλαμβανομένων τυχόν γρατσουνιών ή αποχρωματισμών, δημιουργώντας έτσι μια σκληρή και ανθεκτική επίστρωση από άκρη σε άκρη και ταυτόχρονα, επιδιορθώνοντας προηγούμενες γρατσουνιές ή ατέλειες.

Ως εκ τούτου, το Liquid Full Glue 3D Tempered Glass παρέχει πραγματικά πλήρη κάλυψη της οθόνης, μεγαλύτερη από αυτή των άλλων full cover αντιχαρακτικών, και συνεπώς μειώνει περισσότερο την πιθανότητα χτυπήματος που θα οδηγούσε σε μόνιμη φθορά ή σπάσιμο της οθόνης. Ταυτόχρονα, διατηρεί την λεπτή εμφάνιση, την ευκρίνεια αλλά και την ευαισθησία ανταπόκρισης στην αφή (Touch Sensitivity). Το πάχος του είναι ιδιαίτερα λεπτό (0.33cm).

Το σκληρό και ανθεκτικό 3D Tempered Glass χρησιμοποιεί μια έξυπνη μέθοδο εγκατάστασης με κολλητική ουσία και χρήση υπεριώδους ακτινοβολίας UV για συνολική και τέλεια εφαρμογή στην οθόνη της συσκευής σας!

Μάρκα:
T-MAX
Μοντέλο:
Samsung Galaxy S20 Ultra
Είδος Μεμ:
UV Tempered
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
  • Bestsellers
  • Δημοφιλή
Γρήγορη παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε προϊόντα, που είμαστε σίγουροι για την ποιότητα τους.

COVID-19

Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας κατά του Covid-19