Αδιάβροχη θήκη Lifeproof Fre για iPhone 6/6s 77-52565 Μαύρη

59.90 
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ
002404
Σε Απόθεμα
+

Η πλέον ανθεκτική θήκη για το iPhone 6/6S σου, η LifeProof fre θα σου χαρίσει απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Είναι πλήρως αδιάβροχη, κάτι που σημαίνει ότι θα είσαι σε θέση να τραβήξεις βίντεο και φωτογραφίες ακόμα και μέσα απ' τη θάλασσα! Η κατασκευή του δε είναι τέτοια που δεν επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο τη λειτουργία του Touch ID -το ίδιο συμβαίνει και για όλα τα πλήκτρα της συσκευής, την ποιότητα του ήχου και φυσικά την κάμερα και τον φακό της.


Το design της θήκης είναι ιδιαίτερα λεπτό, δίχως να προσθέτει αχρείαστο όγκο στο iPhone 6/6S ενώ διαθέτει ειδική οπή ώστε να μην κρύβεται το λογότυπο της Apple. Οι αντοχές της ανέρχονται σε μία ώρα σε βάθος έως και 2 μέτρων εντός νερού και πτώσεις από ύψος επίσης έως και 2 μέτρων -το προφίλ της βάσει της κλίμακας Ingress Protection είναι IP-68.


  • Συμβατότητα: iPhone 6/6S
  • Στάνταρ προστασίας: IP-68
  • Αντέχει σε νερό, σκόνη, χώμα, χιόνι, κραδασμούς
  • Αντοχή σε πτώσεις (ύψος): 2 m
  • Αντοχή σε βάθος: 2 m (για 1 ώρα)
  • Απρόσκοπτη λειτουργία του Touch ID


Μια αξιόπιστη θήκη που θα κρατήσει το iPhone 6/6S σου ασφαλές ό,τι κι αν κάνεις, όπου κι αν βρίσκεσαι από τη Lifeproof, μια εταιρεία που έχει αποδείξει επανειλλημένως ότι ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά της.

Μάρκα:
Apple
Μοντέλο:
iPhone 6/6S

Χαρακτηριστικά Θήκης

Μάρκα Θήκης:
LifeProof
Χρώματα:
Μαύρο
Είδος Θήκ:
OTHER

Οι πελάτες αγόρασαν επίσης

Νεότερα προϊόντα Νεότερα προϊόντα