210 8814580 - 6909700824

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές πάνω από 50€

Air-Condition Ατομικό με Ανακύκλωση Νερού/ Air Cooler Personal Space Cooler Άσπρο OEM

29.90 
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ
004078
Σε Απόθεμα
+

Ψυχρό αέρας που σας δροσίζει ακριβώς όπου το χρειάζεστε. Δεν υπάρχει άλλο Η συσκευή είναι ικανή να παρέχει τέτοια απόδοση ψύξης σε τόσο μικρό μέγεθος, είναι ο πιο αποτελεσματικός εξατμιστικός ψύκτης αυτού του τύπου. Καθώς είναι ένας εξατμιστικός ψύκτης αέρα, παίρνει ζεστό και ξηρό αέρα και τον κάνει δροσερό και ζεστό.
ΧΡΗΣΗ:
1. Πατήστε το κουμπί λειτουργίας για να ενεργοποιήσετε τον Αρκτικό αέρα.
2. Ρυθμίστε την ταχύτητα του ανεμιστήρα πατώντας το κουμπί. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ χαμηλής, μεσαίας και υψηλής λειτουργίας. Η ενδεικτική λυχνία δίπλα στο κουμπί σας δείχνει πόσο γρήγορα λειτουργεί η Arctic Air.
3. Επιλέξτε το ανοιχτό χρώμα σας πατώντας το κουμπί μετάβασης. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε στερεά χρώματα ή σε λειτουργία κύκλου χρώματος. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ: μπλε, κόκκινο, λευκό, trullo, μοβ, κίτρινο, πράσινο, κύκλος χρώματος.
4. Όταν τελειώσετε, πατήστε ξανά το κουμπί λειτουργίας για να απενεργοποιήσετε τον Αρκτικό αέρα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Συνιστούμε να εκτελέσετε το Arctic Air M σε λειτουργία ΥΨΗΛΗΣ για τουλάχιστον 5 λεπτά προτού το απενεργοποιήσετε για να επιτρέψετε το στέγνωμα.
Κάτω από το νερό: Όταν η στάθμη του νερού είναι χαμηλή, η δεξαμενή νερού αναβοσβήνει 3 φορές κάθε 60 δευτερόλεπτα σε χρώμα ΑΜΜΕΡ. Όταν το ρεζερβουάρ γεμίσει ξανά, το φως θα λειτουργήσει ξανά κανονικά.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ:
¡Τοποθετήστε τον Αρκτικό αέρα σε υπερυψωμένη επιφάνεια, όπως τραπέζι, γραφείο ή πάγκο. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να δροσιστείτε πιο γρήγορα η προσωπική σας περιοχή.
¡Αφήστε το φίλτρο να απορροφήσει νερό για τουλάχιστον 3 λεπτά μετά την πλήρωση του δοχείου και πριν το χρησιμοποιήσετε. Εάν το κάνει, θα πάρει πιο δροσερό αέρα πιο γρήγορα.

Λειτουργίες και λεπτομέρειες

Πολυλειτουργικό: Ψύξη τριών σε ένα, υγρασία, καθαρισμός αέρα, ταχύτητα ανέμου που 3 ρυθμιζόμενες ταχύτητες, δωρεάν, μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τις ανάγκες σας

Λειτουργία 3 ταχύτητας ανέμου: Μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα του ανέμου ανάλογα με τις ανάγκες σας. Και αυτό το κινητό κλιματιστικό φορτίζεται με USB, εύκολο στη χρήση

Ειδικός σχεδιασμός: Αυτός ο ανεμιστήρας κρύου αέρα έχει φως LED με 7 χρώματα, όπως τα φώτα της νύχτας στον ύπνο σας, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το φως, εξοικονομεί ενέργεια

Οπουδήποτε: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε γραφείο, σαλόνι, κουζίνα, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και σπίτι κ.λπ., ένα μέρος πρέπει να προσέξει, υπάρχει μια συγκεκριμένη περιοχή, ακτίνα ψύξης 1,2 μέτρα (47,3 ίντσες)

Εύκολο στη χρήση: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε USB, είναι πολύ εύκολο στη χρήση.


Μάρκα:
OEM

Νεότερα προϊόντα Νεότερα προϊόντα