Ηλεκτρικό Πατίνι Scooter SXT MAX - eKFV Version 350W Motor 20 km/h 12,8 Ah (460,8 Wh) 36V 10'' Μαύρο

Αν ψάχνετε για ένα εξαιρετικά σταθερό και εξαιρετικά ανθεκτικό ηλεκτρικό σκούτερ, μπορείτε να το περιμένετε τώρα - παρουσιάζουμε το SXT MAX, σχεδιασμένο και εγκεκριμένο σύμφωνα με το νέο eKFV (Elektrokleinstfahrzeugverordnung). Το όχημα είναι σίγουρα ήδη οπτικά πολύ εξοικειωμένο - αυτό είναι σωστό επειδή αυτή είναι η καταναλωτική έκδοση ενός από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα σκούτερ κοινής χρήσης στον κόσμο, ένα από τα πολλά γνωστά τρέχοντα παρόχους υπηρεσιών ενοικίασης και κοινής χρήσης παγκοσμίως. χρησιμοποιήστε επίσης με επιτυχία στη Γερμανία - και δεν υπάρχει μόνο κανένα από αυτά, αλλά ίσως το πιο σταθερό, ανθεκτικό και ανθεκτικό μοντέλο στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Όπως απαιτείται από το eKFV, το SXT MAX διαθέτει δύο ανεξάρτητα φρένα - στην περίπτωσή του δύο ταμπούρα σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρομαγνητικό στον μπροστινό άξονα, το οποίο τροφοδοτεί την ανακτημένη ενέργεια πέδησης πίσω στην μπαταρία. Φυσικά, ο φωτισμός σε συνδυασμό με τους εμπρός, πίσω και πλευρικούς ανακλαστήρες αντιστοιχεί επίσης στον νέο γερμανικό κανονισμό. Το μέγιστο. Η ταχύτητα είναι η νομικά περιορισμένη και ηλεκτρονικά σφραγισμένη μέγιστη ταχύτητα 20 km / h.

Η μονάδα δίσκου αποτελείται από έναν κινητήρα πλήμνης χωρίς ψήκτρες με ονομαστική ισχύ 350W που παρέχεται με την απαραίτητη ενέργεια από μια μπαταρία λιθίου 12,8 Ah (460,8 Wh) 36V πολύ υψηλής ενέργειας. Η πολύ μεγάλη χωρητικότητα της μπαταρίας επαρκεί για αποστάσεις περίπου 40 km χωρίς να χρειάζεται να φορτιστεί στο μεταξύ. Ο συμπεριλαμβανόμενος φορτιστής φορτίζει την μπαταρία με 2Α σε περίπου 6 ώρες. Τα ενσωματωμένα ελαστικά από μασίφ καουτσούκ εγγυώνται εξαιρετική πρόσφυση και μέγεθος τροχού 10 ίντσες που στέκονται ταυτόχρονα για πολύ καλή δυναμική οδήγηση Τα επίπεδα ελαστικά λόγω ελαττωματικών σωλήνων είναι επίσης παρελθόν με τα ελαστικά από συμπαγές ελαστικό.

Το πλαίσιο του SXT MAX είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου υψηλής αντοχής και είναι αναδιπλούμενο στο τιμόνι σε σύγκριση με την έκδοση κοινής χρήσης, έτσι ώστε να μπορεί επίσης να μεταφέρεται εύκολα στον κορμό του αυτοκινήτου ή να διπλώνεται για εξοικονόμηση χώρου στο λεωφορείο και τρένο. Το συνολικό βάρος οφείλεται στην πολύ στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή 23 κιλών συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας. Η ενσωματωμένη μονάδα ελέγχου προστατεύεται από το IP67 από τη σκόνη και το νερό, ενώ η ενσωματωμένη μπαταρία σύμφωνα με το IP54 προστατεύεται από σκόνη και νερό.

Μάρκα:
SXT SCOOTERS
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
  • Bestsellers
  • Δημοφιλή
Γρήγορη παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε προϊόντα, που είμαστε σίγουροι για την ποιότητα τους.

COVID-19

Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας κατά του Covid-19