Ηλεκτρικό Πατίνι Scooter Segway Ninebot Max G30D 350W Motor με Ελαστικό CST Tubeless 10'' (60/70-6.5) Μαύρο

Περιγραφή προϊόντος:

Το Ninebot KickScooter MAX G30D (έκδοση για την Γερμανία) της Segway διαθέτει μεγάλη εμβέλεια 65 km, στιβαρά ελαστικά 10 ιντσών και πτυσσόμενο πλαίσιο, το Ninebot KickScooter MAX G30D είναι εδώ για να σου προσφέρει μια αξιόπιστη και άνετη εμπειρία οδήγησης στην πόλη και όχι μόνο, 2 ΦΡΕΝΑ το μοναδικό Ευρωπαϊκός.

Το Ninebot KickScooter MAX G30D της Segway, ανιχνεύει τις αλλαγές στη στάση του σώματος και του βάρος σου και κατευθύνει τον κινητήρα για να ρυθμίσει την αυτόματη εξισορρόπηση. Το Ninebot KickScooter MAX G30D είναι σχεδιασμένο για τις καθημερινές μετακινήσεις σου, ενώ διακρίνεται για την ανθεκτικότητα και την απλότητά του. Ακόμα, έρχεται με ισχυρό μοτέρ 350 Watt που θα σας εντυπωσιάσει με την ισχυρή ισχύ που διαθέτει.

*ΤΟ SCOOTER ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΟ CST TUBELESS 10'' (60/70-6.5) ΜΑΥΡΟ*

Κατάλληλο για μετακινήσεις με απαιτήσεις

Τη στιγμή που πατάς το ηλεκτρικό γκάζι, ο κινητήρας 350 Watt θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι. Το KickScooter MAX G30D μπορεί να ανέβει εύκολα εμπόδια, ενώ ο οπίσθιος τροχός που έχει το μοτέρ προσφέρει σταθερότητα επιτάχυνσης και αποδοτικότητα ισχύος.

Για κάθε τύπο εδάφους

Τα αναβαθμισμένα ελαστικά 10-ιντσών θα σου προσφέρουν ευχάριστες βόλτες, χωρίς να ανησυχείς για την συντήρηση τους. Επιπλέον, διαθέτει ένα επιπλέον στρώμα στο ελαστικό για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Έγχρωμη οθόνη ελέγχου LED

Με την έγχρωμη οθόνη LED του Ninebot KickScooter MAX G30D μπορείς να δεις την ταχύτητα, να επιλέξεις ποια λειτουργία οδήγησης είναι κατάλληλη Eco, Standard ή Sport, να παρακολουθείς τη στάθμη της μπαταρίας, τη συνδεσιμότητα Bluetooth ή ακόμα εάν απαιτείται συντήρηση.

Φώτισε τον δρόμο σου

Το μπροστινό φως έχει σχεδιαστεί με LED 2,5 W υψηλής φωτεινότητας για να φωτίζει τη διαδρομή μπροστά σου και να αυξάνει την ορατότητά σου, στους άλλους γύρω σου.

Ενέργεια για μεγαλύτερη ώθηση

Το καινοτόμο σύστημα αναγέννησης φρένων μετατρέπει το Ninebot KickScooter MAX G30D σε ηλεκτρικό όχημα που τροφοδοτείται από ηλεκτρισμό και ανακυκλωμένη ενέργεια από την οδήγηση. Η ενέργεια θα συλλέγεται από το φρενάρισμα και θα διανέμεται όταν χρειάζεσαι παραπάνω ενίσχυση (boost).

Χαρακτηριστικά:

Ελαστικό 10 Inch Tubeless Pneumatic για ομαλότερη οδήγηση
Μέγιστη. ταχύτητα περίπου. 30 km / h (12,4 mph) *
Εύρος έως περίπου. 65 χλμ (40,4 μίλια)
20% γωνία αναρρίχησης
Ηλεκτρονικό φρένο (πίσω) και ταμπούρο (εμπρός)(2 ΦΡΕΝΑ)
Ενσωματωμένος φορτιστής για γρήγορη φόρτιση.
Αντοχή στο νερό με IPX5 για ολόκληρο το σώμα & αντοχή στο νερό με IPX7 για το motor του.
Περιλαμβάνεται το κουδούνι.

Μάρκα:
segway
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν
  • Bestsellers
  • Δημοφιλή
Γρήγορη παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε προϊόντα, που είμαστε σίγουροι για την ποιότητα τους.

COVID-19

Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας κατά του Covid-19